fbpx

Personal training Westland

ben jij klaar om het beste uit jezelf te halen?

Vaak is alleen het aanpassen van je voeding niet voldoende om het doel te bereiken dat jij voor ogen hebt. Je lichaam (& mind) heeft vaak meer nodig dan alleen een tekort of een overschot aan calorieën en macro’s (E/V/K). 

Sporten is altijd een perfecte keuze als extra ondersteuning bij het behalen van jouw doelstelling. Krachttraining is daarbij de meest optimale keuze! 

Persoonlijke begeleiding zoals een Personal Trainer brengt veel voordelen met zich mee zoals:

fitness coach

Zelfverzekerd & sterk

Vaak durf je harder en zwaarder te trainen als iemand met kennis je begeleidt, ondersteunt en motiveert. Het maakt je uiteraard lichamelijk sterker, maar ook mentaal! Je zult jezelf tegenkomen op slechte dagen, je verbaast jezelf op goede dagen en je overtreft jezelf op de meeste dagen! Samen verleggen we je grenzen.

online coaching kennis

Wijzer worden

Dit is misschien nog wel het belangrijkste voordeel! Jij krijgt van ons de handvatten om op lange termijn, zelfstandig je weg te vervolgen in een gezonde en fitte leefstijl. Je leert bewuste en creatieve keuzes te maken waardoor je jouw manier van sporten echt als een leefstijl gaat zien.

online coaching afvallen

Duurzame gewichtscontrole

Door krachttraining verandert je lichaamssamenstelling, hierdoor verandert je metabolisme mee. Dit zorgt ervoor dat jouw lichaam het gewenste resultaat krijgt.

jij bent uniek

Er zijn verschillende aspecten die jou als persoon uniek maken. Dit geldt dus ook voor het plan dat bij jou past.
Bij het maken van jouw plan kijken we naar verschillende factoren, waaronder:

Al deze aspecten zijn per persoon verschillend en maken zowel jou uniek als het plan dat bij jou past.

Personal Training is een investering in jezelf. Samen kijken we naar een manier van trainen die bij jou past, vol te houden is en jouw plezier geeft. Gedurende het traject ontwikkel jij je eigen kunnen en inzichten waardoor je ook zelfstandig aan de slag kunt na afloop van het traject.

Wij zijn de stok achter de deur om eindelijk eens door te zetten.  Wetende dat jouw personal trainer op je wacht op een afgesproken tijd helpt je om van de bank af te komen en je sportoutfit aan te trekken.

Zoals iedereen verschillende doelstellingen heeft, hebben onze trainers ook hun eigen specialisme. Hierdoor krijg jij altijd de begeleiding die bij jou past! Zo is Danique gespecialiseerd in het trainen van vrouwen; zwangere, pre – en postnatale dames, adolescenten en senioren. Rick is gespecialiseerd in kracht en functioneel trainen (onder andere voetballers). Nadat je gekoppeld bent aan één van onze trainers wordt er een uniek programma opgesteld, passend bij jouw doelstelling, leefstijl en niveau. Wat jouw niveau ook is, je kunt altijd bij ons terecht voor personal training.

Heb jij blessures of beperkingen? Dan is Personal Training een uitkomst voor jou om te leren hier kundig mee om te gaan. Al onze Personal Trainings pakketten bevatten een trainingsschema. Hierdoor kun jij ook zelfstandig ernaast blijven trainen.

De Personal Training vindt plaats bij Health en Fit Sports in Monster, het Westland. Tenzij anders wordt afgesproken.

1 x per week

200 per 4 weken
  • 1 x per week 60 min. Personal Training
  • Incl. Trainingsschema

2 x per week

380 per 4 weken
  • 2 x per week 60 min. Personal Training
  • Incl. Trainingsschema

3 x per week

550 per 4 weken
  • 3 x per week 60 min. Personal Training
  • Incl. Trainingsschema

the key to success is to start before you are ready

× Kunnen we je helpen?