fbpx

resultaten

Doel: afvallen & sterker worden

Week 1 vs week 12

2,2 kilo vet verloren in 5 weken!

Week 5 vs week 1

Resultaat: -5,6 KG/3%

“Zelf was ik altijd wel met mijn gewicht en voeding bezig en stond al 3 x per week in de sportschool. Mijn doel had ik echter nog steeds niet bereikt, omdat ik naar mijn idee toch iets niet goed deed met mijn voeding en gestopt ben met roken en daar ook een aantal kilo aan bleef hangen. Dat bleek wel nadat de macro’s op mijn persoonlijke leefstijl werden berekend.

Ik at te weinig calorieën overdag, ’s avonds te veel en voor ik naar bed ging niets, want ik dacht dat dit not done was! Soms gaf ik mij over aan een flinke snoepbui. Eiwitten en vetten kreeg ik ook nauwelijks binnen.

In het begin vond ik het best lastig met de app MyFitnessPal te werken en alles in te vullen, maar al snel ging dat makkelijker en wist ik wat ik kon laten staan en wat er precies in een product zit.

Ik heb geleerd  dat ik toch 4 flinke maaltijden per dag kan eten en zelfs nog het meeste voor ik naar bed ga. Ook kreeg ik een aantal trainingen om met gewichtjes aan de slag te gaan naast mijn sportschool trainingen.

Al snel gingen de kilo’s eraf en werd ik nog meer gemotiveerd mijn doel te bereiken. Het was soms doorbijten als ik stagneerde, maar met volhouden komt resultaat! De coaching hierin is erg belangrijk.

Ik ben blij dat ik geleerd heb wat ik precies kan eten zonder honger en afzien en wat ik precies nodig heb. Ik voel me fit en gezond en heb energie!

Ik raad FIT Fusion Coaching aan zodat mensen zelf kunnen ervaren met een stok achter de deur doelen te bereiken en dat het fijn is dat Danique er altijd is voor advies. Tevens is het wekelijkse contactmoment en het meet-moment elke 2 weken erg fijn! 

Danique je bent een topcoach en je hebt me gemotiveerd mijn doel te bereiken en zelfs een beetje meer zodat ik nu zelfs kan zeggen dat ik niet meer af wil vallen en nog meer kilo ’s eraf heb dan ik eigenlijk eerste instantie wilde.

R.

2,2 kilo vet verloren in 5 weken!

Week 5 vs week 1

Resultaat: -2,2 KG vet / 1,8%

Ik ben in twee weken 2,2 kilo vet verloren en al mijn spiermassa behouden. Dat is 0,5 kilo vet per week. Ik heb dit weten te bereiken met 2 x per week personal training en bewust worden van mijn nieuwe manier van eten. Desondanks alle feestjes en etentjes is mij dit toch gelukt!

Ondanks dat de weegschaal het niet enorm liet zien merkte ik in mijn centimeters dat ik een ander lichaam kreeg en sterk werd.

Zo ben ik 16 cm af gevallen waarvan al 8,5 cm bij mijn buikomvang en kan ik nu een hiptrust van 40KG uitvoeren!

C.

× Kunnen we je helpen?