fbpx

resultaten

Doel: Sterker worden en oefeningen leren die bij Scoliose passen

4 maanden Personal Training gevolgd

Ik ben zeer positief! 

Ik heb heel veel aan de begeleiding van Danique gehad. Haar begeleiding is heel fijn en gezellig. Ze motiveert me om door te gaan en heeft mij kennis laten maken met de kracht die ik in mij heb. Het is altijd gezellig om samen te trainen, maar er wordt ook hard gewerkt aan de oefeningen. Ik vind het fijn omdat zij altijd heel intensief met mij bezig is, ze blijft bij je staan en helpt waar nodig. Ook ziet ze het gelijk als ik een oefening met een verkeerde houding uitvoer en corrigeert me. Hierdoor kun je de oefeningen goed en verstandig uitvoeren.⁣

Zij houdt heel erg rekening met mij als persoon. Ik heb scoliose, dit is een vergroeiing van de wervelkolom. Ik ben hier drie jaar gelden aan geopereerd en ik had moeite met het vinden van mijn draai. Ik probeerde wel zelf te sporten maar ik wist eigenlijk niet zo goed wat goed voor mij was. Danique heeft mij geholpen om oefeningen te vinden die voor mij goed werken.

 Ik voel me veel sterker en heb minder last van mijn rug. Een keer dat ik aankwam op de training en zij aan mij vroeg hoe het ging, vertelde ik haar; ‘’Dit is de eerste keer sinds ik problemen heb met mijn rug dat ik spierpijn voel in plaats van echte pijn’’. Ik ben heel blij om te kunnen zeggen dat ik met de hulp van @fitfusioncoaching zichtbaar resultaat heb geboekt.

Jessie .

Kom jij hier te staan?

Maak jou droom waar!

Doel: afvallen & sterker worden

Week 1 vs week 12

2,2 kilo vet verloren in 5 weken!

Week 5 vs week 1

Resultaat: -5,6 KG/3%

“Zelf was ik altijd wel met mijn gewicht en voeding bezig en stond al 3 x per week in de sportschool. Mijn doel had ik echter nog steeds niet bereikt, omdat ik naar mijn idee toch iets niet goed deed met mijn voeding en gestopt ben met roken en daar ook een aantal kilo aan bleef hangen. Dat bleek wel nadat de macro’s op mijn persoonlijke leefstijl werden berekend.

Ik at te weinig calorieën overdag, ’s avonds te veel en voor ik naar bed ging niets, want ik dacht dat dit not done was! Soms gaf ik mij over aan een flinke snoepbui. Eiwitten en vetten kreeg ik ook nauwelijks binnen.

In het begin vond ik het best lastig met de app MyFitnessPal te werken en alles in te vullen, maar al snel ging dat makkelijker en wist ik wat ik kon laten staan en wat er precies in een product zit.

Ik heb geleerd  dat ik toch 4 flinke maaltijden per dag kan eten en zelfs nog het meeste voor ik naar bed ga. Ook kreeg ik een aantal trainingen om met gewichtjes aan de slag te gaan naast mijn sportschool trainingen.

Al snel gingen de kilo’s eraf en werd ik nog meer gemotiveerd mijn doel te bereiken. Het was soms doorbijten als ik stagneerde, maar met volhouden komt resultaat! De coaching hierin is erg belangrijk.

Ik ben blij dat ik geleerd heb wat ik precies kan eten zonder honger en afzien en wat ik precies nodig heb. Ik voel me fit en gezond en heb energie!

Ik raad FIT Fusion Coaching aan zodat mensen zelf kunnen ervaren met een stok achter de deur doelen te bereiken en dat het fijn is dat Danique er altijd is voor advies. Tevens is het wekelijkse contactmoment en het meet-moment elke 2 weken erg fijn! 

Danique je bent een topcoach en je hebt me gemotiveerd mijn doel te bereiken en zelfs een beetje meer zodat ik nu zelfs kan zeggen dat ik niet meer af wil vallen en nog meer kilo ’s eraf heb dan ik eigenlijk eerste instantie wilde.

R.

2,2 kilo vet verloren in 5 weken!

Week 5 vs week 1

Resultaat: -2,2 KG vet / 1,8%

Ik ben in twee weken 2,2 kilo vet verloren en al mijn spiermassa behouden. Dat is 0,5 kilo vet per week. Ik heb dit weten te bereiken met 2 x per week personal training en bewust worden van mijn nieuwe manier van eten. Desondanks alle feestjes en etentjes is mij dit toch gelukt!

Ondanks dat de weegschaal het niet enorm liet zien merkte ik in mijn centimeters dat ik een ander lichaam kreeg en sterk werd.

Zo ben ik 16 cm af gevallen waarvan al 8,5 cm bij mijn buikomvang en kan ik nu een hiptrust van 40KG uitvoeren!

C.

× Kunnen we je helpen?